Котушка Daiwa 21 Freams

  • Daiwa
  • Виробник:  Daiwa
  • Наявність:  В наявності
  • Модель:  ry-66883
Характеристики
  • Кількість підшипників 5
  • Місткість шпулі 0.180 мм / 215 м
  • Навантаження на фрікціон.кг 5,10
  • Передат. число 5.3
дивитись все

5620.00грн.
   



Основні технології застосовані в цій котушці:

ZAION V BODY

ZAION V було вперше представлено на виставках в 21CALDIA і 21FREAMS. Більше компонентів, легше і міцніше. Гібридна карбонова смола, розроблена для цієї мети, називається Zion V. Точно контролюючи кількість гібридизованого вуглецю, ми досягли легкої ваги, яка перевершує металеву, і має високу жорсткість.

LIGHT & TOUGH

У прагненні до зменшення ваги аж до таких деталей, як корпус, шпуля і ручка з'явився цей стандарт - LT. Він охоплює вдосконалення шестерень, які є серцем котушки, і застосування легшого і міцнішого матеріалу корпусу.

MAG SHIELD

Це ідея "блокування рідини рідиною". Єдина технологія DAIWA, яка запобігає потраплянню морської води і пилу в котушку за допомогою "стіни" з магнітного мастила, яка існує завдяки намагнічуванню. Ця епохальна технологія, анонсована 2010 року, продовжувала розвиватися з моменту свого оголошення, встановлюючись на лінійні ролики і на шарикопідшипники, і зараз є невід'ємною технологією для котушок DAIWA.

TOUGH

Технологія максимально плавного обертання. Вона забезпечує безшумне обертання і точно реагує на делікатне відчуття кінчиків пальців рибалки.

LC-ABS

Концепція ABS II зменшує контактний опір, для більш плавного відпускання волосіні. Ефект кільцевої частини, що виступає вперед, полегшує ковзання волосіні по кільцю, збільшуючи дальність польоту приблизно на 5%, як порівняти зі звичайною котушкою ABS II, і підвищуючи безвідмовність роботи.

Кількість підшипників 5
Місткість шпулі 0.180 мм / 215 м
Навантаження на фрікціон.кг 5,10
Передат. число 5.3
Розмір шпулі 2500
Тип
Тип котушки Безінерційна
Тип лову Спінінгова
Фрикціон Передній
Розмір
Вага, г 185,20г

Відгуків про цей товар ще не було.

Написати відгук Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Повідомлення про файли Cookie

На цьому сайті використовуються файли cookie. Натисніть кнопку "Погоджуюсь", щоб дати свою згоду на використання cookie відповідно до політики конфіденційності Політика безпеки